Duplexstudio

U wenst uw eigen relaxruimte of u wilt met uw zakenrelatie een babbel in een gezellige, besloten omgeving? Dan is dit onze duplexstudio net wat u zoekt. Deze studio is 60 m³ en beschikt over een zitruimte, eetruimte en discreet ingebouwde kichtennette en boven twee slaapruimten nl. 1x tweepersoons en 1x éénpersoons.

Een ruime badkamer waarin u de keuze heeft tussen een instapdouche of een bad (op voorhand uw voorkeur melden aub). Apart instelbare airco maakt uw verblijf aangenaam. PC, TV, internet staan individueel ter beschikking. U beschikt met een kleine meerprijs ook over onze wassette met was-, droog en strijkfaciliteit.

Kortom een echte woonunit met aparte ingang waar je voor meerdere dagen kunt genieten van onze plattelandsomgeving en toch niet ver weg bent van de grootsteden zoals Gent, Brugge, Aalter en Deinze. De autosnelweg E40 ligt op 1.5 km van uw verblijf.

Kortom, U bent ver weg op het rustige platteland en toch dicht bij Gent, Brugge of Brussel.

Tarief

  • tweekamer duplex   110 €/nacht
    indien meer dan 2 personen: meerprijs van 30€ per persoon/nacht
  • vijfkamerduplex : 170€/nacht
    indien meer dan 4 personen: meerprijs van 30€ per persoon/nacht

Meerprijs voor één nacht : 10%
Minprijs voor meer dan 10 nachten : 10%

Een stevig ontbijt is telkens inbegrepen in de prijs. Op zondag kunt u uitgebreid ontbijt en genieten van het rijkelijk gevuld ontbijtbuffet: meerprijs van 7.5€/persoon.

DSC00953_app4